HomeReceptenAspergecarré

Aspergecarré

Moeilijk
Aspergecarré
garde Bereiden

50 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

40 minuten

Dit type gebak zie je veel in België en Frankrijk, vaak in de zoete vorm van een carré confiture: vierkantjes bladerdeeg gevuld met bijvoorbeeld abrikozenconfiture. In deze hartige variant kiest Robèrt voor een vulling van bechamel en asperges. Lekker met een groene salade erbij!

garde Bereiden

50 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership