HomeReceptenAbrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Goed te doen
Abrikozenvlaai
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur en 5 minuten

Bakken

25 minuten

De gistbodem van een klassieke vlaai hoort een korte beet te hebben. Het is daarom belangrijk het deeg niet volledig af te kneden. Er immers mag niet te veel glutenvorming ontstaan, zoals bij een brooddeeg. Het vlaairaster – of zoals het in Limburg wordt genoemd: ‘de latjes’ – maakt het geheel af.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 uur en 5 minuten

Bakken

25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership