HomeReceptenAbrikozenclafoutis

Abrikozenclafoutis

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Abrikozenclafoutis
garde Bereiden

20 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

40 minuten

De clafoutis is een klassieke Franse taart met appareil, een soort pannenkoekenbeslag. Traditioneel maak je dit gebak met kersen. Voor deze gelegenheid stak Robèrt de clafoutis in een ander jasje: de appareil is gemaakt met amandelspijs en de kersen zijn vervangen door abrikozen. Bon appétit!

garde Bereiden

20 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Masterclasses

Nóg meer inspiratie

Meesterlijke masterclasses

Iedere week komt er een nieuwe masterclass online waarin Robèrt zijn beste tips en technieken deelt. Van brood tot chocolade, van decoreren tot toeren: de online masterclasses hebben iedere maand een ander thema. Word Meesterlijk member en krijg automatisch toegang!

Word Meesterlijk memberBekijk masterclasses