HomeOver ons

Over ons

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Recepten & inspiratie

Meesterlijk van Robèrt is hét online inspiratieplatform voor thuisbakkers. Hier inspireren Robèrt van Beckhoven en zijn team van bakkers en redacteuren je met het beste van het bakkersvak. Van recepten voor brood, taart, cake en koekjes tot de handigste baktips en een kijkje achter de schermen in de bakkerij.

Onze missie? Zoveel mogelijk mensen laten genieten van bakken en de bakkerij, zoals wij dat ook elke dag doen. We geven je de tools om thuis beter te leren bakken en inspiratie om nog net een beetje meer te genieten van het goede leven.

Van bakkers, voor thuisbakkers

Wat is hét basisrecept voor soezendeeg? Wat is het verschil tussen brood met desem en gist? Op welke ovenstand bak je? Bij ons ben je aan het juiste adres voor kloppende recepten en het antwoord op al je bakvragen.

 

Wij vertalen ons jarenlange vakmanschap en de dagelijkse praktijk van de bakkerij in praktische informatie en succesrecepten voor thuis. Want of je nu een enkel recept zoekt of in bredere zin beter wilt leren bakken: een goede basis is het halve werk. En je zult zien: vanuit die basis kun je al snel verder experimenteren en variëren. Dan ben je dus écht aan het bakken.

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Van bakkers voor thuisbakkers

Over Robèrt van Beckhoven

Robèrt is de enige in Nederland met de titel Meester Boulanger én Meester Patissier, de hoogste erkenning binnen het vakgebied.

 

Waar de bakker zich gewoonlijk ‘verstopt’ in de bakkerij achter de winkel, wil Robèrt de liefde voor zijn vak juist met zoveel mogelijk mensen delen. In zijn open bakkerij in Oisterwijk maakt hij samen met zijn team zoveel mogelijk van het ambacht zichtbaar. Als jurylid van Heel Holland Bakt en CupCakeCup brengt hij het vak bij nog meer mensen onder de aandacht. En met o.a. zijn cursussen, magazine en boeken deelt hij zijn kennis en kunde met thuisbakkers en andere levensgenieters.

Meesterlijk van Robèrt - Robèrt van Beckhoven