Zoete en hartige verwennerij in Meesterlijk nr. 41
De nieuwe editie van Meesterlijk magazine staat weer bomvol zoete en hartige lekkernijen. Deze keer heeft ‘ie een zomers tintje, met artikelen over de Key lime pie en ambachtelijk ijs. Uiteraard mét bijbehorende recepten. Maar er valt nog veel meer te lezen en te bakken!
Alles over croissants
Een goede croissant kun je volgens Robèrt niet eten zonder te knoeien. Hoe je zo’n perfect exemplaar bakt, leggen we uit in Bakken vanuit de basis. Dit artikel staat vol met praktische tips van de Meester. Hij leefde zich uit op de recepten en maakte – naast de klassieke croissant – appelcroissants, ham-kaascroissants en hartige croissants met paprika, feta en rode ui. Leuk om zelf mee aan de slag te gaan!
Taarten in overvloed
Of je nu van zoet of hartig houdt: in deze editie vind je een variëteit aan taarten. Robèrt laat bijvoorbeeld zien hoe je stap voor stap een klassieke slagroomtaart maakt. Hij ging ook aan de slag met limoen en meringue voor een tropische Key lime pie. En in Een tafel vol gaat het deze keer over hartige taarten, met verrassende recepten zoals een aspergecarré, hartige cheesecake en pizza rustica.
Dit en nog veel meer lekkers vind je nr. 41 van hét thuisbakblad van Nederland!
Meesterlijk nr. 41 lezen of cadeau doen?
Meesterlijk nr. 41 is vanaf eind juli verkrijgbaar bij zo’n tweeduizend verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Word abonnee van Meesterlijk magazine. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!