HomeInspiratieTijdelijke bezorglocaties voor Robèrts oranje tompoucen

Tijdelijke bezorglocaties voor Robèrts oranje tompoucen

21 april 2022

Koningsdag is niet compleet zonder de allerbeste oranje tompouce! Daar laten we natuurlijk liefst zoveel mogelijk mensen van meegenieten. Daarom openen we dit jaar met hulp van Thuisbezorgd.nl twee tijdelijke bezorglocaties in hartje Amsterdam en Den Bosch. Liefhebbers daar kunnen onze Meesterlijke dubbeldekkers op maandag 25 en dinsdag 26 april bestellen via Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten van de samenwerking worden gedoneerd aan de Voedselbank.

oranje tompoucen in oisterwijk, den bosch en amsterdam

De oranje tompouce is dé Koningsdag-traktatie. Wij zijn dol er dol op – en met ons vele anderen! De oranje-drive-through die we vorig jaar op Koningsdag organiseerden, zorgde dan ook voor een drukte van jewelste en files rondom de bakkerij. We zijn blij hier met de hulp van Thuisbezorgd.nl dit jaar een bijzonder vervolg aan te geven. Om zoveel mogelijk fijnproevers te kunnen voorzien van onze Meesterlijke tompoucen, zijn de oranje dubbeldekkers niet alleen verkrijgbaar bij onze bakkerij in Oisterwijk, maar ook in Den Bosch en Amsterdam te bestellen voor bezorging aan huis.

Robèrt: ‘Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige vulling. Uiteraard willen wij daar zoveel mogelijk mensen van laten meegenieten. We zijn trots dat we speciaal voor Koningsdag tijdelijke locaties van onze bakkerij openen in Amsterdam en Den Bosch, zodat mensen de tompoucen gemakkelijk in huis kunnen halen.’

© Meesterlijk van Robèrt  – Oranje tompoucen van Robèrt.

bestellen doe je zo

Ook die heerlijke oranje tompoucen in huis halen? Plaats je bestelling via de app en website van Thuisbezorgd.nl. Dit kan op maandag 25 en dinsdag 26 april. De locaties in Amsterdam en Den Bosch zijn geopend voor bezorging op 25 en 26 april van 12.00 tot 17.00 uur. De tompoucen zijn per vier stuks verpakt en een doosje kost €16. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de Nederlandse Voedselbank.

Naast de verkoop in samenwerking met Thuisbezorgd zijn de oranje tompoucen uiteraard ook verkrijgbaar bij onze bakkerij in Oisterwijk. Ook hier bieden we bestellers de kans om het goede doel te steunen met de keuze voor tompoucen mét of zonder donatie voor de Voedselbank. Plaats je bestelling in onze webshop voor pick-up, of kom langs in onze winkel.

zelf tompoucen bakken?

Woon je niet in Oisterwijk, Amsterdam of Den Bosch? Niet getreurd, dan kun je de tompoucen ook zelf bakken! Robèrt deelt zijn recept en laat in deze video stap voor stap zien hoe je te werk gaat.

Nóg beter bakken

Meesterlijk Magazine

Nóg beter bakken

In ons Meesterlijk magazine vind je nog meer tips & tricks om je bakproces tot in de puntjes te perfectioneren. Probeer het eens!

AbonnerenBestel een los nummer