Thuisbakkers opgelet: Meesterlijk 32 is er!
Altijd al willen weten welke bloem- en meelsoort je het beste kunt gebruiken voor welk baksel? Dát en nog veel meer lees je in Meesterlijk 32. De gloednieuwe editie verschijnt op 1 februari. Het thuisbakblad staat weer boordevol met de lekkerste recepten, gecreëerd door Robèrt en zijn team.
Van Scones tot salades
Volkorenbusbrood, witte bolletjes, appelcarrés, suikerbroodwafels, scones en salades: het is slechts een greep uit de recepten die je in Meesterlijk 32 vindt. Er valt ook weer genoeg te lezen. Lezer Sanne verbeterde met Robèrt haar biscuit- en botercrèmevaardigheden, we gingen op visite bij Vlaamse vakcollega en jurylid van Bake Off Vlaanderen Herman van Dender en brachten een bezoekje aan een krakelingenfabriek. André van Duin verklapt zijn favoriete belegde boterham in de rubriek Dikke Mik.
Bovendien kondigt Robèrt in zijn column aan dat er een wel héél bijzondere editie van Meesterlijk aankomt, inclusief een leuke winactie. Je kunt onze eenmalige special Meest Meesterlijk nu al bestellen en dan maak je automatisch kans op een wel heel persoonlijke prijs van Robèrt zelf.
Meesterlijk 32 lezen of cadeau doen?
Je vindt Meesterlijk 32 vanaf 1 februari bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!