HomeInspiratieTerug van weggeweest: Meesterlijke bakmixen

Terug van weggeweest: Meesterlijke bakmixen

03 november 2023

Goed nieuws voor thuisbakkers: Robèrts Meesterlijke bakmixen voor klein brood, bolussen en oliebollen zijn terug! In deze bakmixen vind je de basisingrediënten, het recept en handige tips. Je hoeft alleen nog verse ingrediënten toe te voegen. Bestel het combipakket nu via pre-order en krijg een Meesterlijke bakmix voor berlinerbollen cadeau.

Meesterlijke bakmix voor bolussen

Van heinde en verre komen mensen naar Oisterwijk om Robèrts bolussen te proeven. Wil je deze heerlijke zoete broodjes nu ook zelf op tafel zetten? Dat kan met de Meesterlijke bakmix voor bolussen.

Robèrt: ‘Met deze mix bak je thuis de allerlekkerste bolussen, een van mijn persoonlijke favorieten!’ Op de verpakking vind je ook nog extra tips van de Meester, plús een QR-code naar video’s waarin hij laat zien hoe je te werk kunt gaan. Succes verzekerd!

Tip: vul de bolussen, net zoals Robèrt, met Zwitserse room.

Meesterlijke bakmix voor klein brood

Altijd al eens zachte broodjes willen bakken? Robèrt maakt het je makkelijk met de Meesterlijke bakmix voor klein brood. Bij deze mix ontvang je niet alleen de basisingrediënten en het recept, maar ook nog eens diverse (variatie)tips en video’s waarin hij de technieken demonstreert. Met deze bakmix kun je alle kanten op: van bolletjes of puntjes tot vlechtbroodjes, plukbrood of zaden- en pittenbroodjes.

Robèrt: ‘Met deze mix bak je thuis op toegankelijke wijze heerlijk malse witte broodjes. Er gaat niets boven vers uit eigen oven!’

Meesterlijke bakmix voor oliebollen

Robèrts Meesterlijke oliebollenmix is een doorslaand succes, als we vele thuisbakkers mogen geloven. Hiermee bak je in een mum van tijd de lekkerste oliebollen voor de jaarwisseling. Kies jij voor de variant met appel en rozijnen of ga je voor naturel? Het kan allemaal.

Robèrt: ‘Met de oliebollen die je met deze mix maakt, is het meteen feest! Varieer gerust met de vulling, zo geef je de oliebollen jouw eigen signatuur.’

Aan de bak(mix)

Aan de slag met de Meesterlijke bakmixen? Pre-order het combinatiepakket via onze webshop en ontvang (zolang de voorraad strekt) de Meesterlijke bakmix voor berlinerbollen cadeau. We verzenden ze vanaf 13 november door heel Nederland. Bakken maar!