HomeInspiratieRobèrt wint derde plaats in FavorFlav Food Top 100

Robèrt wint derde plaats in FavorFlav Food Top 100

14 juni 2022

Robèrt heeft met zijn online platform Meesterlijk van Robèrt de derde plek in de wacht gesleept in de FavorFlav Food Top 100, editie 2022. Het online foodmagazine FavorFlav reikte de felbegeerde prijzen uit op maandagavond 13 juni. Miljuschka Witzenhausen en Alain Caron & zonen staan respectievelijk op nummer één en twee van de lijst.

Juryrapport

De organisatie stelt ieder jaar een top 100 samen van de meest invloedrijke mensen in de foodbranche. De lijst staat uit een bonte mix van genomineerden: (sterren)chefs, foodproducenten, restaurateurs, startups, culinair journalisten, cocktailshakers, merkenbouwers en andere belangrijke spelers uit de culinaire scene. Zij hebben allen een bijdrage geleverd aan het verrijken van de eetcultuur en het eetbewustzijn in Nederland. 

De jury van de verkiezing gaf aan dat Robèrt bij het grote publiek weliswaar vooral bekend is als het jurylid met de zachte g van Heel Holland Bakt, maar dat hij daarnaast een uiterst succesvol en innovatief online platform heeft opgezet. Thuisbakkers kunnen hier onder andere recepten en inspiratie vinden. Bovendien is er een webshop aan gelinkt, waar zij producten, bakmaterialen en grondstoffen van bakkerskwaliteit kunnen vinden.

Verrast

Robèrt, die de FavorFlav Food Top 100 voor het eerst bijwoonde, was verrast door zijn derde plaats. ‘Ik kwam hier zonder verwachtingen naartoe, dus het is heel bijzonder dat ik als derde mag eindigen. Ik vind het een eer om samen met Miljuschka en Alain in de top drie te staan. Bovendien was het een geslaagde avond; leuk om zoveel mensen te ontmoeten die zich met food bezighouden.’ Robèrt geeft aan dat hij nog veel meer plannen heeft met Meesterlijk van Robèrt. ‘Deze prijs bevestigt dat we goed bezig zijn met het hele team; dankzij hen is Meesterlijk van Robèrt zo’n succes. Maar we zijn nog maar net begonnen. We gaan nog veel meer leuke dingen doen!’

Robèrt van Beckhoven bij FavorFlav Food Top 100
Robèrt neemt de prijs in ontvangst bij de FavorFlav Food Top 100.