HomeInspiratieRobèrt opent pop-up met ambachtelijk ijs

Robèrt opent pop-up met ambachtelijk ijs

21 juni 2024

IJs is natuurlijk de ultieme traktatie in de zomer. Dat vindt Robèrt ook, daarom opent hij deze zomer een pop-up met ambachtelijk ijs bij zijn bakkerij in Oisterwijk. Het lekkerste room-, sorbet- en softijs eet je vanaf zaterdag 29 juni bij Robèrt!

Ijs van de Meester

Voor elke ijsliefhebber wat wils met acht smaken room- en sorbetijs: van framboos tot gianduia, afgemaakt met een plakje Meesterlijke chocolade. Of ga voor het lekkerste banketbakkerssoftijs; mét luxe topping of bijvoorbeeld op een bolus. Op zondag 30 juni tussen 13.00 en 15.00 uur is Robèrt ook aanwezig om het openingsweekend te vieren en om ijsjes te scheppen.

© Meesterlijk van Robèrt - Pop-up met ijs
© Meesterlijk van Robèrt

De afgelopen maanden stonden in het teken van uitgebreid experimenteren, proeven, nog eens proeven en verbeteren om tot de beste smaakbeleving te komen. Robèrt: ‘Ik kan niet wachten om mensen kennis te laten maken met ijs op patisserieniveau!’

Kom ook proeven

Vanaf zaterdag 29 juni is Robèrts pop-up elke vrijdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Je vindt de pop-up naast de bakkerij op Almijstraat 14 in Oisterwijk. Hij zit op loopafstand van het centrum en het station, aan een fietspad en met voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Een must-visit deze zomer!