HomeInspiratieMeesterlijk nr. 42: vertrouwd & vernieuwd

Meesterlijk nr. 42: vertrouwd & vernieuwd

29 september 2023

Van kermislekkernijen tot herfstige gerechten op basis van roux: Meesterlijk nr. 42 is weer een feestje voor thuisbakkers. In het magazine vind je, naast veel vertrouwde items, nu ook twee nieuwe rubrieken. Een tipje van de sluier!

Nieuw: simpel & snel én decoraties

Lezers van Meesterlijk magazine gaven in een onderzoek aan dat zij behoefte hadden aan snelle en eenvoudige recepten én decoratietips. Robèrt en zijn redactie namen dit ter harte en ontwikkelden twee nieuwe rubrieken: Simpel & snel en Finishing touch. In de eerste rubriek leer je in een handomdraai iets lekkers te maken: hazelnootfudge in dit geval. De tweede rubriek draait om de mooiste decoraties voor je eigen creaties. We trappen af met een bijzonder chocoladenestje.

Van de herfst naar de kermis

In Bakken vanuit de basis gaan we in op roux, een basis die je eindeloze mogelijkheden biedt. Je kunt er namelijk van alles mee maken: van soep tot ragout. Robèrt geeft een voorproefje met onder meer een herfstige millefeuille, een gebonden soep en knapperige vispasteitjes.

Ook kermislekkernijen spelen een hoofdrol in deze editie. Je kunt aan de slag met recepten als reuzenspekken, kermisnougat, roombollen met fondant en meer. Een kleurrijke tafel vol dus!

Meesterlijk nr. 42 lezen of cadeau doen?

Dit en nog véél meer vind je vanaf eind september in Meesterlijk nr. 42. Hij is verkrijgbaar bij zo’n tweeduizend verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Word abonnee van Meesterlijk magazine. Ook leuk om cadeau te geven!

© Meesterlijk van Robèrt - Reuzenspekken

© Meesterlijk van Robèrt – Reuzenspekken

© Meesterlijk van Robèrt - Gebonden bloemkool-kerriesoep

© Meesterlijk van Robèrt – Gebonden bloemkool-kerriesoep

© Meesterlijk van Robèrt - Millefeuille met paddenstoelensaus, ei en asperge

© Meesterlijk van Robèrt – Millefeuille met paddenstoelensaus, ei en asperge

© Meesterlijk van Robèrt - Tarte tatin met banaan en pinda's

© Meesterlijk van Robèrt – Tarte tatin met banaan en pinda’s

© Meesterlijk van Robèrt - Vegan perenslofjes met noten en karamel

© Meesterlijk van Robèrt – Vegan perenslofjes met noten en karamel

© Meesterlijk van Robèrt - Kermisnougat

© Meesterlijk van Robèrt – Kermisnougat

© Meesterlijk van Robèrt - Gegoten lolly's

© Meesterlijk van Robèrt – Gegoten lolly’s

© Meesterlijk van Robèrt - Desemvlaai met appelvulling

© Meesterlijk van Robèrt – Desemvlaai met appelvulling

© Meesterlijk van Robèrt - Chocoladenestje

© Meesterlijk van Robèrt – Chocoladenestje

© Meesterlijk van Robèrt - Crèmekoek met chocolade

© Meesterlijk van Robèrt – Crèmekoek met chocolade

© Meesterlijk van Robèrt - Reuzenspekken
© Meesterlijk van Robèrt - Gebonden bloemkool-kerriesoep
© Meesterlijk van Robèrt - Millefeuille met paddenstoelensaus, ei en asperge
© Meesterlijk van Robèrt - Tarte tatin met banaan en pinda's
© Meesterlijk van Robèrt - Vegan perenslofjes met noten en karamel
© Meesterlijk van Robèrt - Kermisnougat
© Meesterlijk van Robèrt - Gegoten lolly's
© Meesterlijk van Robèrt - Desemvlaai met appelvulling
© Meesterlijk van Robèrt - Chocoladenestje
© Meesterlijk van Robèrt - Crèmekoek met chocolade