Meesterlijk nr. 39 is uit: steel de show met deze recepten
Pasen staat voor de deur en dat betekent volop inspiratie in Meesterlijk nr. 39. Robèrt neemt je mee in de wereld van eieren en laat zien hoe je een broodmand voor de paasbrunch maakt. Natuurlijk staat ook dit nummer weer vol met inspiratie en recepten. Ben je abonnee? Dan wordt Meesterlijk magazine eind maart bij je bezorgd.
Buitenlandse baksels
De wereld van bakken is oneindig en ieder land heeft zijn eigen specialiteiten. Zo zetten we in dit nieuwe nummer de Scandinavische kransekake in de spotlight. Een indrukwekkend bouwwerk van ronde amandelkransen. Traditioneel bestaat deze uit achttien lagen, maar Robèrt deed er een schepje bovenop en verdubbelde dat aantal. De rubriek Lokale specialiteit neemt je dit keer mee naar Portugal, waar het wereldberoemde gebakje pastel de nata vandaan komt. Met het recept van Robèrt gaat ook thuis de Portugese zon een beetje schijnen.
Inspiratie voor traktaties
Een goede traktatie? ‘Die tovert een lach op het gezicht van kinderen!’, aldus Robèrt. Daarom heeft hij een tafel vol gezellige traktaties bedacht, die ook voor volwassenen een feestje zijn om te maken en eten. Van chococupcakes en cakepops tot vishengels en marshmallowbeertjes; je wilt er spontaan een feest voor organiseren!
Zoet & hartig: pizza!
Pizza margherita, pizza funghi, pizza quattro stagioni: de bekendste pizza’s zijn hartig. Voor de rubriek Zoet & Hartig bedacht Robèrt twee bijzondere varianten, waaronder een zoete versie. De pizza dolce belegt hij met onder andere amandelroom, rood fruit en mascarpone. Voor de hartige pizza verdure koos hij verschillende groenten, zoals paprika, groene asperges en courgette. Beide recepten vind je in Meesterlijk nr. 39.
Meesterlijk nr. 39 lezen of cadeau doen?
Je vindt Meesterlijk nr. 39 vanaf eind maart bij zo’n tweeduizend verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber óf als paaspresentje!