De kunst van karamel in Meesterlijk magazine nr. 51
27 maart 2025
In nummer 51 starten we met een geliefd product: karamel. Een vakgebied op zich, maar met de juiste basiskennis en Robèrts praktische tips wordt werken met karamel een koud kunstje. Daarnaast kun je aan de slag met verschillende soorten vlechtbrood of bak je kaassoufflés, visfrietjes of hartige en zoete crêpes. Dit en nog veel meer vind je in Meesterlijk magazine nummer 51. Hieronder krijg je alvast een voorproefje.

Een inkijkje in nummer 51!
Recepten uit Meesterlijk nr. 51
- Chocotoffees
- Nougatschelpen
- Karamelpuddinkjes
- Karamelbaguettes
- Vada pav
- Croissants caprese
- Mitraillette met merguez en harissa uit Broodjes van Sam & Joris
- 6x vlechtwerk:
- Luxe vlechtbroodjes
- Drievlecht
- Winston
- Viervlecht
- Amandelvlechtbroodjes
- Negenvlecht
- Bretonse crêpes met rood fruit
- Bretonse galettes complètes
- Arnhemse meisjes
- Invisible apple cake
- Visfriet met remouladesaus van Nick Toet
- Kaassoufflé
- Glaçage craquelé
- Nectarinetartelette
Meesterlijk nr. 51 kopen?
Word abonnee en ontvang Meesterlijk zes keer per jaar thuis.
Koop ‘m bij een van de tweeduizend verkooppunten of bestel de losse editie online.
Benieuwd naar alle recepten? In de receptenindex zie je precies welke recepten er in welke editie van Meesterlijk staan.