HomeInspiratieFeestelijke kerstdesserts in Meesterlijk nr. 49

Feestelijke kerstdesserts in Meesterlijk nr. 49

22 november 2024

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent: tijd om lekker uit te pakken! Dit nummer staat boordevol inspiratie om van jouw feestdagen een meesterlijk succes te maken. Wat dacht je van een spectaculaire kerstbrunch met recepten van kerstboomfocaccia, stolband en kers-sterren. Of maak klassieke hartige creaties zoals beef Wellington en bladerdeegtaart met kippenragout. Ben je op zoek naar een dessert waarmee je indruk maakt? Kies uit feestelijke stoofpeertjes, mokkacrèmetaart of klassieke moulleux aux chocolat. Hieronder vind je een voorproefje van Meesterlijk magazine nummer 49.

een kijkje in nummer 49!

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics
Afbeelding van Open Magazine Mockup by Anthony Boyd Graphics

Meesterlijk nr. 49 lezen?