HomeInspiratieHeel Holland Bakt (Kids) genomineerd voor Zapp Awards

Heel Holland Bakt (Kids) genomineerd voor Zapp Awards

10 januari 2023

Heel Holland Bakt én Heel Holland Bakt Kids dingen mee naar een Zapp Award. De programma’s – waar Robèrt al vanaf seizoen 1 als jurylid aan meewerkt – staan beide in de top 10 van genomineerden. Zó kun je stemmen.

© Elvin Boer/Omroep MAX

Categorieën Zapp Awards

Bij de Zapp Awards zijn er in totaal zeven categorieën met genomineerden. Heel Holland Bakt is genomineerd in de categorie Favoriete Familieprogramma. Heel Holland Bakt Kids maakt kans op een award voor Favoriete Jeugdprogramma. Daarnaast zijn er awards voor jeugdfilms, sterren, liedjes en online series.

Heel Holland Bakt (Kids)

In oktober was het derde seizoen van Heel Holland Bakt Kids te zien bij NPO Zapp. Naast de bekende jury met Robèrt en Janny van der Heijden stond dit keer Edson da Graça als presentator van het programma. Van de zes bakduo’s die meededen, kwamen uiteindelijk Elisa en haar moeder Susana als winnaars uit de bus.

Na Heel Holland Bakt Kids startte in december 2022 het tiende seizoen van Heel Holland Bakt. Zondag 5 februari is de finale te zien bij Omroep MAX.

Stem op Heel Holland Bakt

Help jij Heel Holland Bakt (Kids) aan een Zapp Award? Je kunt tot en met woensdag 18 januari stemmen via zappawards.nl of de app van Zapp. Zaterdag 28 januari is de bekendmaking en worden de awards uitgereikt tijdens een liveshow.

Deelnemers Heel Holland Bakt seizoen 10 (fotograaf Elvin Boer - Omroep MAX)
© Elvin Boer/Omroep MAX