Fruitig aan de bak met Meesterlijk nr. 35
Van de lekkerste fruittaarten tot de basis van soezen bakken: Meesterlijk nr. 35 staat weer vol met Meesterlijke recepten en diverse luchtige én inhoudelijke artikelen. Abonnees ontvangen ‘m eind juli in de brievenbus en vanaf begin augustus ligt hij in de winkel. Zo kom jij je zomervakantie wel door!
Meer dan gebakken lucht
Zeg nu zelf, van de aardbeiensoes op de cover ga je toch watertanden? Robèrt verklapt dat zijn vader die vroeger altijd bakte op zijn verjaardag; een ultieme traktatie en een recept met herinneringen dus. Maar met soezendeeg kun je nog veel meer kanten op, zoals je leert in Bakken vanuit de basis.
Een andere favoriet zijn gebakken fruittaarten. We wijdden er Een tafel vol aan, met creaties als de carré confiture, briochetaart met pruimen en een peer-amandeltaartje.
Broodjes bakken
Ben je meer een broodbakker? Dan spreekt de Meestermorfose je vast aan. In deze editie gaat lezer Ria met Robèrt aan de slag om haar Kaiserbrötchen te verbeteren. In Stap voor stap laat Robèrt zien hoe je feestelijk gevlochten Hollandse koffiebroodjes bakt.
Van clubsandwich tot knapkoek
Meesterlijk magazine is niet alleen een blad om uit te bakken, maar zeker ook om te lezen. Je ontdekt bijvoorbeeld leuke feitjes over de clubsandwich en leert waar de knapkoek vandaan komt. We gingen op bezoek bij een appelteler en er komt een Vlaamse vakgenoot van Robèrt aan het woord. Ook leuk: presentatrice en internetfenomeen Nikkie de Jager onthult haar favoriete belegde boterham in Dikke mik.
MEESTERLIJK nr. 35 LEZEN OF CADEAU DOEN?
Je vindt Meesterlijk nr. 35 vanaf begin augustus bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!