HomeInspiratieFeestelijk bakplezier met Meesterlijk nr. 37

Feestelijk bakplezier met Meesterlijk nr. 37

28 november 2022

De feestmaand is aangebroken en daar spelen we met de nieuwe editie van Meesterlijk magazine natuurlijk op in. In Meesterlijk nr. 37, die eind november verschijnt, vind je diverse feestelijke recepten voor verschillende gelegenheden. Van berlinerbollen tot feestbrood!

Van Sint tot oud en nieuw

In Meesterlijk nr. 37 houdt Robèrt een pleidooi voor échte, ambachtelijk gemaakte spijs en marsepein. In Bakken vanuit de basis gaan we hier dieper op in én delen we een aantal Meesterlijke recepten, zoals amandelspijsbroodjes, een marsepeinen boomstam en petits glacés.

Naast het artikel in het magazine heeft Robèrt ook een online masterclass opgenomen over spijs en marsepein. Dit is de eerste masterclass van het nieuwe Meesterlijk membership, dat we vanaf 29 november introduceren. Je kunt je abonneren voor slechts 5 euro per maand, waarop je toegang krijgt tot wekelijkse masterclasses en nog veel meer. Lees er alles over in het nieuwsbericht. Wil je Robèrts online masterclass over spijs en marsepein en alle andere masterclasses volgen? Registreer je dan nu vast op onze website en word vanaf 29 november Meesterlijk member!

Qua feestelijke recepten kun je als fanatieke thuisbakker met deze editie je hart ophalen. Voor zowel Sinterklaas als kerst en oud en nieuw bieden we voor ieder wat wils: mikkemannen, een tafel vol feestbrood, appelflappen, berlinerbollen en een Viennetta à la Robèrt, bijvoorbeeld.

Tips over wijn & spijs

Naast bakinspiratie vind je in het magazine ook diverse interessante artikelen. Zo ging Robèrt langs bij sterrenrestaurant De Librije voor een ontmoeting met wijnconnaisseurs Astrid Joosten en Thérèse Boer. Ze geven onder andere handige tips over wijn-spijscombinaties. We delen verder feitjes over de arretjescake, ontmoeten een Vlaamse collega van Robèrt en vertellen je alles over de herkomst van de berlinerbol.

MEESTERLIJK nr. 37 LEZEN OF CADEAU DOEN? 

Je vindt Meesterlijk nr. 37 vanaf eind november bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber óf als presentje tijdens de feestdagen!

Afbeelding van BIJ0709226473

© Meesterlijk van Robèrt - Marsepeinen boomstam uit Meesterlijk nr. 37

© Meesterlijk van Robèrt – Marsepeinen boomstam uit Meesterlijk nr. 37

© Meesterlijk van Robèrt - Petits glacés uit Meesterlijk nr. 37

© Meesterlijk van Robèrt – Petits glacés uit Meesterlijk nr. 37

© Meesterlijk van Robèrt - Biscotti di Mandorle uit Meesterlijk nr. 37

© Meesterlijk van Robèrt – Biscotti di Mandorle uit Meesterlijk nr. 37

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Viennetta à la Robèrt

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Viennetta à la Robèrt

Afbeelding van BIJ1409227864

Afbeelding van BIJ1409227859

Afbeelding van BIJ1409227880

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Hartige taart

Hartige taart

Afbeelding van BIJ0709226473
© Meesterlijk van Robèrt - Marsepeinen boomstam uit Meesterlijk nr. 37
© Meesterlijk van Robèrt - Petits glacés uit Meesterlijk nr. 37
© Meesterlijk van Robèrt - Biscotti di Mandorle uit Meesterlijk nr. 37
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Viennetta à la Robèrt
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Viennetta à la Robèrt
Afbeelding van BIJ1409227864
Afbeelding van BIJ1409227859
Afbeelding van BIJ1409227880
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Hartige taart
Hartige taart