HomeInspiratieDrie cadeautips voor Vaderdag

Drie cadeautips voor Vaderdag

06 juni 2022

Eens per jaar staat de hele dag in het teken van de liefste papa’s: Vaderdag! Op zondag 19 juni is het weer tijd om hen te verrassen. Hoe je dat aanpakt? Wij geven graag wat suggesties.

Afbeelding ter illustratie en inspiratie; dit product is niet verkrijgbaar in onze winkel.

Tip 1: Zelfgebakken verwennerij

Een béétje Vaderdag begint natuurlijk met een ontbijtje op bed. Het is leuk om daar een eigen draai een te geven met een of meer zelfgebakken lekkernijen. Bijvoorbeeld deze ultieme tosti: een mooi staaltje krachtvoer waar je vader wel even op kan teren. Is hij een zoetekauw, dan kun je ook gaan voor deze kanelbullar of lekkere American pancakes.

Wil je er echt werk van maken, dan kun je natuurlijk ook later op de dag een goedgevulde borrelplank serveren. Met deze olijfwafels, kaashoorntjes, flammkuchen of kaasvlinders maak je er een hartig feestje van.

Heb je weinig tijd of zin om in de keuken te staan? Dan kun je in onze winkel terecht voor een heerlijk Vaderdagtaartje.  

© Meesterlijk van Robèrt - De ultieme tosti

© Meesterlijk van Robèrt – De ultieme tosti

© Meesterlijk van Robèrt - Kanelbullar

© Meesterlijk van Robèrt – Kanelbullar

© Meesterlijk van Robèrt - American pancakes

© Meesterlijk van Robèrt – American pancakes

© Meesterlijk van Robèrt - Kaashoorntjes

© Meesterlijk van Robèrt – Kaashoorntjes

© Meesterlijk van Robèrt - Hartige wafels met olijven

© Meesterlijk van Robèrt – Hartige wafels met olijven

© Meesterlijk van Robèrt - Flammkuchen

© Meesterlijk van Robèrt – Flammkuchen

© Meesterlijk van Robèrt - Kaasvlinders

© Meesterlijk van Robèrt – Kaasvlinders

© Meesterlijk van Robèrt - De ultieme tosti
© Meesterlijk van Robèrt - Kanelbullar
© Meesterlijk van Robèrt - American pancakes
© Meesterlijk van Robèrt - Kaashoorntjes
© Meesterlijk van Robèrt - Hartige wafels met olijven
© Meesterlijk van Robèrt - Flammkuchen
© Meesterlijk van Robèrt - Kaasvlinders

Tip 2: Handig hulpmiddel

Als je een vader hebt die graag bakt, is een goede keukentool altijd een leuk cadeau. Onlangs schreven we een artikel over onmisbare tools voor thuisbakkers, gebaseerd op de ervaringen van onze bakkers en patissiers. Een keukenmachine is misschien wat hoog gegrepen als cadeau, maar er staan genoeg andere ideeën op het lijstje. Heeft hij bijvoorbeeld al een hittebestendige spatel, een paletmes (om taarten en gebakjes mee af te strijken), een uitstekerdoos of een deegrijsmandje? Zo’n functioneel geschenk valt vast en zeker in de smaak.

© Meesterlijk van Robèrt – Keukentools

Tip 3: Bergen Bakinspiratie

De enthousiaste thuisbakker kan altijd wel nieuwe inspiratie gebruiken, toch? Een cadeauabonnement op Meesterlijk magazine is dan ook een ideaal cadeau. Met dit magazine inspireren Robèrt en zijn team zes keer per jaar vele thuisbakkers. Het staat boordevol succesrecepten en baktips, stap-voor-stap uitleg, achtergronden over ingrediënten en technieken, antwoorden op bakvragen en nog veel meer. Een losse editie bestellen kan natuurlijk ook.

Is je vader een echte boulanger in de dop? Dan zijn Robèrts boeken over brood zeker iets voor hem. Hiermee leert hij alle ins en outs over het bakken van brood.

© Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk 34
© Meesterlijk van Robèrt – Meesterlijk nr. 34