HomeInspiratieDrie cadeautips voor Moederdag

Drie cadeautips voor Moederdag

08 april 2022

Moederdag – voor je het weet is het zover! Op zondag 8 mei worden de liefste moeders in het zonnetje gezet. Hoe ga jij haar dit jaar verrassen? Wij geven drie cadeautips waar ze zéker blij van wordt.

Afbeelding ter illustratie en inspiratie; dit product is niet verkrijgbaar in onze winkel.

Tip 1: Meesterlijk magazine

Staat jouw moeder graag in de keuken? Verrast ze vaak anderen met haar baksels? En vindt ze het leuk om nieuwe bakrecepten uit te proberen? Dan is Meesterlijk magazine het ideale cadeau voor Moederdag. Hét thuisbakblad van Nederland, met vele recepten, boeiende artikelen en bakinspiratie, verschijnt zes keer per jaar.

Losse exemplaren vind je bij een supermarkt of boekhandel bij jou in de buurt, of je bestelt een editie naar keus online. Wil je echt uitpakken? Dan kun je haar een (proef)abonnement cadeau geven. Succes verzekerd!

© Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt – Meesterlijk nr. 33

Tip 2: de lekkerste chocolade

Een echte klassieker op Moederdag is natuurlijk chocolade. Wil je haar écht lekkere chocolade laten proeven, kies dan iets uit het assortiment van Robèrt. Deze producten maken we van onze eigen chocolademelanges uit Colombia, samengesteld met de experts van Casa Luker, een Colombiaans familiebedrijf. Hun cacaobonen zijn bekroond met een kwaliteitskeurmerk en behoren tot de beste 8% ter wereld. Deze unieke chocolademelanges geven onze producten een eigen signatuur.

Van Meesterlijke chocoladerepen in diverse smaken tot heerlijke bonbons en van sinaassnippers tot pindarotsjes: er zit zeker iets lekkers tussen voor jouw moeder. Onze hagelslag siert een Meesterlijk Moederdagontbijt – verkrijgbaar in puur, melk en ruby. En doe er dan meteen wat van onze confitures bij. Je hoeft er bovendien niet voor naar Oisterwijk, want beleg- en ontbijtproducten en de meeste chocoladeproducten verzenden we per post!

© Meesterlijk van Robèrt - Chocoladerepen

Tip 3: aan de bak

Liefde gaat door de maag, dus wat is er nu leuker dan het weggeven van een zelfgebakken lekkernij? Deze macarons met frambozenganache zijn bij uitstek geschikt. Je stopt ze in een mooi doosje, pakt ze netjes in en voilà: klaar is jouw Moederdagcadeau. Ook deze chocoladezoenen zijn perfect om cadeau te doen. Een zelfgemaakte traktatie, met liefde bereid: wat wil een moeder nog meer?

Meesterlijk van Robèrt - Recept macarons met frambozenganache
© Meesterlijk van Robèrt – Macarons met frambozenganache