De zomer in je bol met Meesterlijk 34
Klaar voor een flinke dosis bakinspiratie? Dat komt goed uit, want de nieuwe Meesterlijk staat er bomvol mee. Robèrt en zijn team hebben weer een mooie mix gemaakt van heerlijke recepten, interessante achtergrondinfo en leuke interviews voor de enthousiaste thuisbakker. Laat de zomer maar komen!
Van pudding tot s’mores
Ze springen meteen in het oog: de kleurrijke, fruitige en rijke zuivelcreaties in de rubriek Bakken vanuit de basis. We leggen je uit wat het verschil is tussen een mousse, pudding, bavarois en parfait en laten zien wat je er allemaal mee kunt. Maar er valt nog veel meer te bakken. Wat dacht je van een frisse citroen-meringuetaart, s’mores, een special over zoete snacks (van roombroodjes tot perzikkoeken) en roze rubyrepen met een kick?
En kun je niet wachten tot je Meesterlijk binnen hebt? Begin dan vast met dit voorproefje: een gechemiseerde mousse van passievrucht en framboos!
Lezen in het zonnetje
Meesterlijk magazine is niet alleen fijn in de keuken, maar is ook perfect geschikt om in het zonnetje te lezen met een koel drankje (en wellicht een zelfgebakken lekkernij) erbij. Zo maak je kennis met Robèrts gewaardeerde collega Patrick Aubrion, gingen we op audiëntie bij het IJspaleis, deelt Julius Jaspers zijn favoriete boterham en ontdek je wat Gentse mastellen precies zijn.
Meesterlijk 34 lezen of cadeau doen?
Je vindt Meesterlijk 34 vanaf eind mei bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!