HomeInspiratieDe zomer in je bol met Meesterlijk 34

De zomer in je bol met Meesterlijk 34

30 mei 2022

Klaar voor een flinke dosis bakinspiratie? Dat komt goed uit, want de nieuwe Meesterlijk staat er bomvol mee. Robèrt en zijn team hebben weer een mooie mix gemaakt van heerlijke recepten, interessante achtergrondinfo en leuke interviews voor de enthousiaste thuisbakker. Laat de zomer maar komen!

Van pudding tot s’mores

Ze springen meteen in het oog: de kleurrijke, fruitige en rijke zuivelcreaties in de rubriek Bakken vanuit de basis. We leggen je uit wat het verschil is tussen een mousse, pudding, bavarois en parfait en laten zien wat je er allemaal mee kunt. Maar er valt nog veel meer te bakken. Wat dacht je van een frisse citroen-meringuetaart, s’mores, een special over zoete snacks (van roombroodjes tot perzikkoeken) en roze rubyrepen met een kick?

En kun je niet wachten tot je Meesterlijk binnen hebt? Begin dan vast met dit voorproefje: een gechemiseerde mousse van passievrucht en framboos!

Lezen in het zonnetje

Meesterlijk magazine is niet alleen fijn in de keuken, maar is ook perfect geschikt om in het zonnetje te lezen met een koel drankje (en wellicht een zelfgebakken lekkernij) erbij. Zo maak je kennis met Robèrts gewaardeerde collega Patrick Aubrion, gingen we op audiëntie bij het IJspaleis, deelt Julius Jaspers zijn favoriete boterham en ontdek je wat Gentse mastellen precies zijn.

Meesterlijk 34 lezen of cadeau doen? 

Je vindt Meesterlijk 34 vanaf eind mei bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met rode bessen uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met rode bessen uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Frambozenbavarois uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Frambozenbavarois uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Meestermorfose uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Meestermorfose uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Gentse mastellen uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Gentse mastellen uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Rubyrepen uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Rubyrepen uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Stap voor stap uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Stap voor stap uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – S’mores uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – S’mores uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Roomkaasijs uit Meesterlijk 34

© Meesterlijk van Robèrt – Roomkaasijs uit Meesterlijk 34

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met rode bessen uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Frambozenbavarois uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Meestermorfose uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Gentse mastellen uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Rubyrepen uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Stap voor stap uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – S’mores uit Meesterlijk 34
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Roomkaasijs uit Meesterlijk 34