De nieuwe Meesterlijk: verrassend (én) lekker
Olijven en olijfolie, hazelnootschuimgebakjes, bananenbrood en nog veel meer: de nieuwe Meesterlijk staat weer vol lekkers. Begin oktober valt het magazine op de mat bij abonnees en is het landelijk verkrijgbaar in diverse boekhandels en supermarkten. Een voorproefje op wederom een smakelijke editie van hét blad voor de thuisbakker.
Hartige en zoete recepten
Robèrt ging voor deze editie aan de slag met onder andere olijven en olijfolie. En dat leverde verrassend genoeg niet alleen hartige, maar ook zoete recepten op. Denk aan koekjes, broodjes, een glutenvrije chocoladetaart en gebladerde olijvenschuitjes. Ook komt er weer een aantal mooie klassiekers aan bod, uiteraard in een Meesterlijk jasje. Koekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de rubriek ‘Een tafel vol’ draait deze keer om klassieke koekjes.
Lekker lezen
Verder vroegen we politicus Rob Jetten naar zijn favoriete belegde boterham en dat leverde een Oosters getinte lekkernij op. In de bakkerij in Oisterwijk ontvingen we Estée Strooker; Masterchef-winnaar, culinair ondernemer en kookboekenauteur. Ze ging met Robèrt in gesprek en werd getrakteerd op een heus macaroncollege door de Meester. Ze deelt in het magazine twee recepten uit haar laatste kookboek. Er valt nog meer boeiends te lezen: interessante feitjes over bananenbrood, de achtergrond van de Groninger poffert en de ins & outs van het graan gierst. Ook een aantal inspirerende recepten mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kortom: deze editie staat weer boordevol inspiratie voor thuisbakkers.
Zelf Meesterlijk lezen of cadeau doen?
Je vindt Meesterlijk 30 vanaf begin oktober bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!