De basis van briochedeeg in Meesterlijk magazine nr. 52
28 mei 2025
Brioche: luxe witbrood verrijkt met boter en eieren. Wat ons betreft een van de mooiste degen uit de bakkerij. Het basisrecept voor brioche is natuurlijk al geweldig, maar in deze editie van Meesterlijk magazine leer je ook nog veel variaties op dit rijke basisdeeg. Dit en nog veel meer vind je in Meesterlijk magazine nummer 52. Hieronder krijg je alvast een overzicht van alle recepten.

Een inkijkje in nummer 52!
Recepten uit Meesterlijk nr. 52
- Basisrecept voor briochedeeg
- Honing-amandelbrioches
- Appelbrioche
- Brioche à têtes met bechamel
- Brioche aux pralines roses
- Mozzarella in carrozza
- Sinaasappelcake
- Pizza met burrata, rucola en mortadella in Romeinse stijl uit Pizza Volume 01
- Lekker & ge(s)laagd:
- Citrusdessert in glas
- Baklava
- Chocolade-crêpetaart
- Millefeuille van chocolade
- Napoleontaart
- Javanais
- Plaattaart met amandel en bosvruchten
- Plaattaart met bloemkoolbechamel en zomergroentjes
- Weesper moppen
- Rijstvelkussentjes
- Financiers van Issa Niemeijer-Brown
- Knickerbocker Glory
- Dakje van isomalt
- Aalbessen-meringuetaart
Meesterlijk nr. 52 kopen?
Word abonnee en ontvang Meesterlijk zes keer per jaar thuis.
Koop ‘m bij een van de tweeduizend verkooppunten of bestel de losse editie online.
Benieuwd naar alle recepten? In de receptenindex zie je precies welke recepten er in welke editie van Meesterlijk staan.