Bakken & lezen in de lente met Meesterlijk nr. 45
Het voorjaar begint goed met een kersverse editie van Meesterlijk magazine! In Meesterlijk nr. 45 is er speciale aandacht voor makkelijke toetjes. Van no bake cheesecakes tot een XL-bokkenpoot: Robèrt geeft je graag inspiratie om thuis aan de slag te gaan. Maar er is nog veel meer: een voorproefje!

Eindeloos variëren met Biscuit
Van gebakjes tot taarten: met biscuit kun je alle kanten op. Reden genoeg om er een artikel mét bijbehorende recepten aan te wijden. In de rubriek ‘Bakken vanuit de basis’ vertellen we onder andere wat het verschil is tussen biscuit en cake, hoe je het bereidt en op welke manier je kunt variëren. Robèrt bereidde een aantal Meesterlijke creaties. ‘Met biscuit zou ik gerust iedere week een nieuwe creatie kunnen maken; de mogelijkheden zijn oneindig. Voor dit nummer heb ik me ook uitgeleefd op bijzondere afwerkingen van de recepten.’
Lezen in de lentezon
In Meesterlijk besteden we verder aandacht aan tal van zoete en hartige lekkernijen. Zo zetten we cinnamon rolls in de spotlight, maken we twee soorten eclairs en vertelt radio-dj Frank van der Lende over zijn favoriete belegde broodje. Er is aandacht voor de Groningse eierbal én we duiken in de wereld van de Marokkaanse bakcultuur.
Kortom: méér dan genoeg leesvoer en bakinspiratie om het voorjaar goed mee te beginnen.
Meesterlijk nr. 45 lezen of cadeau doen?
Dit en nog véél meer vind je vanaf eind maart in Meesterlijk nr. 45. Waar kun je ‘m bemachtigen?
- Bestel de losse editie online.
- Word abonnee en ontvang Meesterlijk zes keer per jaar thuis. Óf neem een voordelig combi-abonnement (offline en online).
- Koop ‘m bij een van de tweeduizend verkooppunten.
- Of geef een abonnement cadeau!