HomeInspiratieAltijd feest met de recepten uit Meesterlijk nr. 46

Altijd feest met de recepten uit Meesterlijk nr. 46

24 mei 2024

Of je nu aan de bak gaat voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar: met de recepten uit Meesterlijk nr. 46 maak je er altijd een feestje van. Het magazine zit vol met kleurrijke voorjaarsinspiratie en exotische smaakmakers. Een voorproefje!

Verwenbroden

Robèrt: ‘Brood kan een verwenmoment zijn. In het weekend of bij speciale gelegenheden eet je vaker luxe brood.’ Vers brood is een ware traktatie, daarom besteden we in Bakken vanuit de basis aandacht aan luxe broden. Luxe broden zijn niet alleen goedgevuld, maar hebben ook een mooie afwerking. Zo bakt Robèrt kaasbrood met kantdecoratie, gekleurd bloemvormig brood en volkorenbrood met zeewier en alikruikjes.

Zoet en hartig in overvloed

Ook voor verwenmomentjes zonder brood zit je met deze Meesterlijk gebakken. Maak in een handomdraai makkelijke pistachemuffins of maak zelf ijs met het ijsrecept uit de Boekentip. Verder vullen we de tafel met gevulde koekjes en hartige en zoete tompoucen. We besteden aandacht aan de Indonesische bakcultuur en er staat een aardappeltortilla op het menu. We bakken een spectaculaire open fruitvlaai met bolraster en een zomertrifle. Als finishing touch maakt Robèrt aardbeienchips. Dit en nog veel meer vind je in Meesterlijk nr. 46!

© Meesterlijk van Robèrt - Kaasbrood met kantdecoratie uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Kaasbrood met kantdecoratie uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Gekleurd bloemvormig brood uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Gekleurd bloemvormig brood uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Volkorenbrood met zeewier en alikruikjes uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Volkorenbrood met zeewier en alikruikjes uit Meesterlijk nr. 46

© Aniek Keijsers - Crèmefraîche-ijs met geroosterde balsamico-aardbeien

© Aniek Keijsers – Crèmefraîche-ijs met geroosterde balsamico-aardbeien

© Meesterlijk van Robèrt - Een tafel vol gevulde koekjes uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Een tafel vol gevulde koekjes uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt -Parijse kaastompouce met bechamel en paprikapesto uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt -Parijse kaastompouce met bechamel en paprikapesto uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Martabak telor uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Martabak telor uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Open fruitvlaai met bolraster uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Open fruitvlaai met bolraster uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Zomertrifle uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Zomertrifle uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeienchips uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt – Aardbeienchips uit Meesterlijk nr. 46

© Meesterlijk van Robèrt - Kaasbrood met kantdecoratie uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt – Gekleurd bloemvormig brood uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt – Volkorenbrood met zeewier en alikruikjes uit Meesterlijk nr. 46
© Aniek Keijsers - Crèmefraîche-ijs met geroosterde balsamico-aardbeien
© Meesterlijk van Robèrt - Een tafel vol gevulde koekjes uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt -Parijse kaastompouce met bechamel en paprikapesto uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt – Martabak telor uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt – Open fruitvlaai met bolraster uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt – Zomertrifle uit Meesterlijk nr. 46
© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeienchips uit Meesterlijk nr. 46

Benieuwd naar alle recepten? In de receptenindex zie je precies welke recepten er in welke editie van Meesterlijk staan.

Meesterlijk nr. 46 lezen of cadeau doen?

Dit en nog véél meer vind je vanaf eind mei in Meesterlijk nr. 46. Waar kun je ‘m bemachtigen?