Altijd feest met de recepten uit Meesterlijk nr. 46
Of je nu aan de bak gaat voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar: met de recepten uit Meesterlijk nr. 46 maak je er altijd een feestje van. Het magazine zit vol met kleurrijke voorjaarsinspiratie en exotische smaakmakers. Een voorproefje!
Verwenbroden
Robèrt: ‘Brood kan een verwenmoment zijn. In het weekend of bij speciale gelegenheden eet je vaker luxe brood.’ Vers brood is een ware traktatie, daarom besteden we in Bakken vanuit de basis aandacht aan luxe broden. Luxe broden zijn niet alleen goedgevuld, maar hebben ook een mooie afwerking. Zo bakt Robèrt kaasbrood met kantdecoratie, gekleurd bloemvormig brood en volkorenbrood met zeewier en alikruikjes.
Zoet en hartig in overvloed
Ook voor verwenmomentjes zonder brood zit je met deze Meesterlijk gebakken. Maak in een handomdraai makkelijke pistachemuffins of maak zelf ijs met het ijsrecept uit de Boekentip. Verder vullen we de tafel met gevulde koekjes en hartige en zoete tompoucen. We besteden aandacht aan de Indonesische bakcultuur en er staat een aardappeltortilla op het menu. We bakken een spectaculaire open fruitvlaai met bolraster en een zomertrifle. Als finishing touch maakt Robèrt aardbeienchips. Dit en nog veel meer vind je in Meesterlijk nr. 46!
Benieuwd naar alle recepten? In de receptenindex zie je precies welke recepten er in welke editie van Meesterlijk staan.
Meesterlijk nr. 46 lezen of cadeau doen?
Dit en nog véél meer vind je vanaf eind mei in Meesterlijk nr. 46. Waar kun je ‘m bemachtigen?
- Bestel de losse editie online.
- Word abonnee en ontvang Meesterlijk zes keer per jaar thuis. Óf neem een voordelig combi-abonnement (offline en online).
- Koop ‘m bij een van de tweeduizend verkooppunten.
- Of geef een abonnement cadeau!