HomeInspiratieAlles over boterkoekjes, glazuur & hartige snacks in Meesterlijk 33

Alles over boterkoekjes, glazuur & hartige snacks in Meesterlijk 33

01 april 2022

Het blijft iedere keer weer een feestelijk moment als de nieuwe Meesterlijk op de mat valt. Ook nr. 33 staat weer bomvol bakinspiratie. Abonnees ontvangen Meesterlijk vandaag en over enkele dagen is hij ook te vinden bij diverse verkooppunten door het hele land. Een klein voorproefje!

Van koek tot snack

In het kader van ‘bakken vanuit de basis’ doken we in de wereld van de boterkoekdegen. Dat je hiermee een heel divers scala aan koekjes kunt bakken, laat Robèrt zien met verschillende recepten: van romia’s tot kaaskoekjes met vadouvan. Ben je meer een liefhebber van hartig? Dan is de serie hartige snacks iets voor jou, met onder andere verse loempia’s en Belgische saucijzenbroodjes.

Collega’s aan het woord

Robèrt bezoekt iedere editie een fabriek waar bakkersproducten op grote schaal worden geproduceerd. Deze keer is dat Van Dijk Bakery, een echte gigant op het gebied van onder andere cakejes. We gingen ook langs bij toppatissier en vakcollega Jeroen Goossens voor een goed gesprek. Hij deelt bovendien twee van zijn bijzondere recepten. Wat je allemaal nog meer kunt verwachten? Een kleurrijke polonaisetaart, een basisrecept voor glazuur, de favoriete belegde boterham van Sandra Ysbrandy en nog veel meer.

Meesterlijk 33 lezen of cadeau doen? 

Je vindt Meesterlijk 33 vanaf begin april bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!

© Meesterlijk van Robèrt - Amandel-wenerpunt uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Amandel-wenerpunt uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Stap-voor-stapbereiding van advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Stap-voor-stapbereiding advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Kaaskoekjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Kaaskoekjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Polonaisetaart uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Polonaisetaart uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Victoriacakejes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Victoriacakejes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Belgische saucijzenbroodjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Belgische saucijzenbroodjes uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Bapao's uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Bapao’s uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Meestermorfose uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt – Meestermorfose uit Meesterlijk nr. 33

© Meesterlijk van Robèrt - Amandel-wenerpunt uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Stap-voor-stapbereiding van advocaatcrèmegebakjes uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Kaaskoekjes uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Polonaisetaart uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Victoriacakejes uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Belgische saucijzenbroodjes uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Bapao's uit Meesterlijk nr. 33
© Meesterlijk van Robèrt - Meestermorfose uit Meesterlijk nr. 33