Aan de bak met Meesterlijk nr. 36
Pannenkoeken en poffertjes: veel Nederlanders zijn er dol op. Zo ook Robèrt! Hij heeft er dierbare jeugdherinneringen aan en besloot er, mede daarom, een special aan te wijden in de nieuwe editie van Meesterlijk magazine. Er valt daarnaast nog veel meer te bakken én te lezen met Meesterlijk nr. 36, die vanaf begin oktober verkrijgbaar is.
Voorproefje op december
De feestmaand ligt in het verschiet en daar nemen we met de nieuwe editie van Meesterlijk graag een voorschot op. Zo maakte Robèrt een feestelijke speculaasvlaai met stoofpeertjes. Hij ging bovendien langs bij Bolletje om de productie van kruidnoten met eigen ogen te bekijken. Daar hoort natuurlijk ook een Meesterlijk recept bij.
Meesterlijke demo’s: friandises
In Een tafel vol is er deze keer aandacht voor friandises: kleine zoete hapjes waarmee je naar hartenlust kunt variëren. Van pistachemadeleines tot koffie-chocololly’s: er is voor ieder wat wils. Extra leuk: Robèrt brengt dit thema op locatie in Oisterwijk tot leven in de Meesterlijke demo’s. Hij demonstreert hoe je de friandises uit het magazine zelf kunt maken en geeft diverse tips en trucs. Een compleet verzorgde dag, inclusief onder meer een luxe lunch en afsluitende borrel. Wil je hierbij zijn? Op 8 en 24 november zijn er nog plekken vrij! Boek een Meesterlijke demo.
(inter)nationale inspiratie
Ben je nog niet in de feestdagenstemming? Ook dan biedt Meesterlijk nr. 36 meer dan voldoende inspiratie. Zo deelt Nadia Zerouali haar kennis van de mediterraan-Arabische keuken, spreken we vakgenoot Marijn Coertjens, die onder andere furore maakte in Hongkong, en duiken we in de geschiedenis van de Britse battenbergcake en Fryske dúmkes.
MEESTERLIJK nr. 36 LEZEN OF CADEAU DOEN?
Je vindt Meesterlijk nr. 36 vanaf begin augustus bij zo’n 2000 verkooppunten door het hele land: van boekhandels tot supermarkten. Je kunt het magazine ook online bestellen. Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement. Ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jarige bakliefhebber!