HomeInspiratieHet bakleven van… Janneke Vreugdenhil

Het bakleven van… Janneke Vreugdenhil

24 september 2024

Janneke Vreugdenhil is culinair journalist, columnist en koekboekenschrijfster. Elke zaterdag schrijft ze een kookcolumn voor NRC Handelsblad en inmiddels heeft ze meer dan vijftien kookboeken op haar naam staan. Bakken is als ontspanning voor Janneke en voor haar Glutenvrije bijbel dook ze in de wereld van glutenvrij bakken. Het werd het boek dat ze met een overgevoeligheid voor gluten zelf heeft gemist. Over broden als bakstenen, familiefavorieten en een voorliefde voor amandelkoekjes. Bonus: Janneke deelt haar recept voor glutenvrij foniobrood!

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Meer lezen?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.