HomeInspiratieHet bakleven van… Evert ten Napel

Het bakleven van… Evert ten Napel

23 mei 2023

Als bakkerszoon stak Evert ten Napel jarenlang zijn handen uit de mouwen in de bakkerij van z’n vader. Als oudste zoon was hij voorbestemd om het bedrijf over te nemen en daarom behaalde hij een aantal bakkersdiploma’s. Dat hij allergisch bleek voor meel kwam hem niet heel verkeerd uit, want eigenlijk wilde hij veel liever de journalistiek in. En zo geschiedde. Broer Jan nam de bakkerij over. En Evert? Die werd sportverslaggever en -commentator, maar heeft nog altijd een zwak voor het bakkersambacht. We vroegen hem naar zijn bakleven.  

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Meer lezen?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.