HomeInspiratieRobèrt – Wie jarig is trakteert op Meesterlijke acties 

Robèrt – Wie jarig is trakteert op Meesterlijke acties 

08 november 2023

Wie jarig is trakteert! Onze masterclasses bestaan 1 jaar en dat vieren we graag met zoveel mogelijk bakliefhebbers. Zo geven we vanaf 1 december 2 masterclasses – die normaal gesproken zijn voorbehouden voor betalende Meesterlijk members – gratis weg: zo kan iedereen in eigen keuken meedoen als ik uitleg hoe je de lekkerste appelbeignets maakt én een tiramisudessert met limoncello. Ben je al Meesterlijk member of abonnee? Houd dan onze nieuwsmails, Facebook en Instagram in de gaten voor Meesterlijke acties.

specifieke specialiteiten

Het maken van de masterclassvideo’s vind ik erg leuk. We bepalen voor iedere maand een thema, waarbij we zoveel mogelijk meebewegen met de seizoenen, of recepten belichten uit een bepaald land. Ook spelen we in op trends. We werken met een fijn klein team, waarin iedereen even gedreven is in zijn of haar eigen specifieke specialiteit.

Bloopers

Het is veel werk om alle handelingen die horen bij de werkwijze van een recept te vatten in een redelijk beknopte video en ja, ook bij mij gaat er weleens iets niet helemaal zoals gepland. Soms duren de opnames daardoor wat langer dan bedoeld, zoals je kunt zien in onderstaande bloopervideo. We hebben altijd plezier tijdens het filmen en ik ben steevast trots op het eindresultaat. Dat blijft altijd spannend, want we werken volgens strakke planningen waarbij we soms wel vijf masterclasses per dag opnemen. Het is dan zaak dat de baksels in één keer lukken. Gelukkig is dat tot nu toe steeds goed gekomen.

Kijkje in de keuken

Inmiddels staan er zo’n 50 masterclasses online. Wij gaan ervoor om er nog veel te laten volgen! Alvast een kijkje in de keuken voor wat er op stapel staat voor 2024: recepten die passen bij het thema wintersport en gefrituurd banket. Bak je mee?