Robèrt – Meest Meesterlijk: exclusief bewaarexemplaar met 110 recepten
Meesterlijk magazine heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een ‘project voor erbij’ naar een volwaardig magazine, dat bovendien een belangrijk kanaal is om onze kennis en passie voor bakken te delen. We produceren het volledig op eigen kracht en in eigen huis, met ons team van bakkers en redacteuren. Het blijft me verrassen hoe we het elke keer weer voor elkaar krijgen – daar ben ik echt trots op. En wat ik helemaal fantastisch vind, is dat we nu de 110 beste recepten hebben gebundeld in een exclusief bewaarexemplaar: Meest Meesterlijk.
Inspiratie en recepten voor (thuis)bakkers
Natuurlijk hebben we ons weleens afgevraagd of het zou blijven lukken om telkens weer nieuwe inspiratie te vinden voor een volgend nummer. Toch blijkt in de praktijk dat we vaker moeten schrappen dan ons lief is. Soms kan ik het niet laten om toch extra recepten te maken, terwijl alle pagina’s al lang en breed gevuld zijn. Soms kiezen we er dan voor om die recepten online te publiceren en daar in het magazine met een QR-code naar te verwijzen. Zo kunnen we je er toch mee inspireren. Mooi toch?
Driedubbeldikke special, eenmalig en limited
Lezers vragen ons regelmatig waar ze eerdere nummers van Meesterlijk kunnen kopen. Dat kan online, maar een aantal – met name oudere – nummers is uitverkocht. Herdrukken vinden we geen optie; zo’n compleet magazine is toch tijdgebonden. Maar de recepten zijn wél tijdloos. En dus kwamen we op het idee voor Meest Meesterlijk: een driedubbeldikke special met de allerbeste recepten van de afgelopen jaren. Eenmalig en limited: we drukken alleen wat er wordt besteld.
Zoete en hartige recepten
Samen met de redactie ben ik in de archieven gedoken om de leukste en lekkerste recepten te selecteren. Dat was natuurlijk meteen ook lekker herinneringen ophalen: ‘Weet je nog, die aardbeientomsoezen – o, en die boerenwentelteefjes die we vroeger in de bakkerij ook zo vaak hebben gemaakt!’ Het is een prachtige collectie geworden van zoete en hartige recepten, ingedeeld in de categorieën groot en klein brood, taart, gebak, cake en koek, desserts, chocolade, snoep en suikerwerk en de hartige bakker. Geschikt voor beginnende én gevorderde thuisbakkers.
Levering Meest Meesterlijk
Tot en met 15 april 2022 kon je Meest Meesterlijk bestellen, begin mei wordt ’ie geleverd.
Extra leuk: alle bestellers doen automatisch mee aan een toffe winactie. Vind jij één van de 10 golden tickets bij je Meest Meesterlijk magazine? Dan ben je de gelukkige winnaar van een rondleiding door onze bakkerij, gegeven door mijzelf, inclusief een high tea voor twee personen!
Fijne dagen!
Robèrt