HomeInspiratieDe desembibliotheek: een schat aan desems

De desembibliotheek: een schat aan desems

In onze bakkerij bakken we brood met desem, een natuurlijk rijsmiddel dat ontstaat als je bloem en water laat fermenteren. Desem laat brood niet alleen rijzen, maar zorgt ook voor een karakteristieke smaak en textuur. Wist je dat er een speciale desembibliotheek bestaat? Het gaat om de Sourdough Library in het stadje Sankt Vith in België, waar de meest bijzondere desems ter wereld liggen opgeslagen. Oók die van Robèrt! De initiatiefnemer vertelt over het hoe en waarom achter de bibliotheek.

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Meer lezen?

Word Meesterlijk member en ontdek het bakken met de beste bakker van Nederland: Robèrt van Beckhoven. Het is helemaal gratis!

  • Toegang tot álle nieuwsberichten en recepten
  • Wekelijks tips & tricks, inspiratie en nieuwe recepten in je inbox
  • Een kijkje achter de schermen bij de bakkerij