HomeFAQ Meesterlijk van Robèrt

FAQ Meesterlijk van Robèrt

Abonnementen algemeen

Ik wil een abonnement op Meesterlijk van Robèrt. Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt kiezen uit onderstaande typen abonnementen. Op deze pagina lees je er meer over en kun je direct een abonnement afsluiten.

Ik ben abonnee van Meesterlijk magazine, kan ik uitbreiden naar een combi-abonnement?

Als bestaande magazine-abonnee kun je je abonnement upgraden tot het combi-abonnement tegen een speciaal tarief. Dit is afhankelijk van de resterende duur van je abonnement. Als je hebt geüpgraded en je abonnement loopt af, wordt dit vervolgens automatisch verlengd voor het combinatietarief, waarmee je 25% korting krijgt (tenzij je opzegt).

 

Mocht je je abonnement inderdaad willen upgraden of nog aanvullende vragen hebben, dan verwijzen we je graag door naar onze partner Abonnementenland via [email protected] of tel. 0251 25 79 24. Zij verzorgen voor ons de abonnementenadministratie en kunnen je verder helpen.

Online abonnementen

Wat is het verschil tussen Meesterlijk members, Basismembers en bezoekers?

 • Als Meesterlijk member krijg je iedere week een nieuwe online masterclass van Robèrt. Ook krijg je volledige toegang tot ons archief, inclusief 200+ recepten, inspiratie-artikelen en een uitgebreide bakvragenbibliotheek. Je kunt als Meesterlijk member bakvragen stellen en je krijgt er elke week nieuwe content bij.
 • Als Basismember krijg je toegang tot een beperkt aantal recepten, baktips en andere nuttige informatie over bakken. Maandelijks komen daar twee nieuwe recepten en twee inspiratie-artikelen bij.
 • Als niet-geregistreerd bezoeker heb je toegang tot een beperkt aantal recepten en inspiratie-artikelen. Zie het als een kennismaking met wat Meesterlijk van Robèrt te bieden heeft.

Op deze pagina lees je er meer over.

Hoe word ik Basismember of Meesterlijk member?

Je kunt je registreren als Basismember of Meesterlijk member op meesterlijkvanrobert.nl/word-member.

Waarom moet ik betalen voor een Meesterlijk membership?

Wij helpen je graag om thuis (nog) beter te bakken. Dat doen we met online masterclasses, recepten, baktips en inspiratie-artikelen van de meest Meesterlijke bakker van Nederland, Robèrt van Beckhoven. We baseren alle inhoud op onze werkwijze in de professionele bakkerij, maar geven deze altijd een praktische vertaalslag voor thuis. Zo kun jij er ook mee aan de slag en (nog) beter leren bakken! Daarmee onderscheiden we ons van andere receptensites of bakblogs: bij ons ben je aan het juiste adres voor kloppende recepten en informatie. En elke week komt daar nieuwe content bij!

Hoewel we niets liever doen dan onze kennis en passie delen, kost het maken van alle content tijd en geld. Via onze memberships kunnen we ons platform blijven door-ontwikkelen met een nog dynamischer aanbod, waar jij als thuisbakker ook blij van wordt. Samen bakken we beter!

Wat kan ik verwachten van een Meesterlijk membership?

Met een Meesterlijk membership krijg je onbeperkt en advertentievrij toegang tot alle content van Meesterlijk van Robèrt. Bij livegang is dat een database met zo’n 200+ recepten, inspiratie-items, baktips en andere wetenswaardigheden voor thuisbakkers. En elke week komen daar nieuwe items bij, waaronder een online masterclass van Robèrt in een bepaald thema, minimaal twee recepten (inclusief het recept uit de masterclass) en één inspiratie-artikel of baktip.

Ook krijg je als Meesterlijk member toegang tot onze bakvragenbibliotheek, die we voortdurend bijwerken op basis van veelgestelde bakvragen. Eerste hulp bij thuisbakken! Daarnaast kun je als Meesterlijk member zelf bakvragen insturen. Ons team van bakkers en redacteuren staat voor je klaar met een antwoord.

 

Kan ik per maand betalen voor het Meesterlijk membership?

Je sluit het Meesterlijk membership altijd eerst voor een jaar af, daarna is het maandelijks opzegbaar.

 

Voldoe je de betaling in één keer vooraf, dan krijg je korting en betaal je slechts €50 voor een jaar. Wil je per maand betalen, dan wordt er maandelijks €5 afgeschreven en betaal je in totaal dus €60 voor een jaar.

Kan ik de online masterclasses van Robèrt terugkijken?

Ja, dat kan! De masterclasses worden van tevoren opgenomen en zijn dus niet ‘live’. Meesterlijk members kunnen masterclasses terugkijken zolang hun membership duurt.

Meesterlijk members kunnen bakvragen insturen. Wat houdt dat in?

Meesterlijk members kunnen bakvragen insturen via meesterlijkvanrobert.nl/bakvragen. Ons team van bakkers en redacteuren neemt je bakvraag in behandeling en geeft binnen uiterlijk vijf werkdagen terugkoppeling via e-mail. Wees bij het insturen van je bakvraag zo concreet mogelijk en stuur eventueel een foto mee ter verduidelijking.

 

Tip: neem altijd eerst een kijkje in de uitgebreide bakvragenbibliotheek. Daar hebben we de meest gestelde bakvragen inclusief de antwoorden op een rij gezet. Deze worden ook continu aangevuld. Grote kans dat je daar al vindt wat je zoekt.

 

We doen ons best om zoveel mogelijk bakvragen te beantwoorden, maar blijven daarbij binnen de grenzen van ons eigen vakgebied en binnen de grenzen van het redelijke. Dat houdt onder andere de onderstaande beperkingen in:

 

 • Wij zijn geen voedingsdeskundigen en kunnen je niet adviseren over diëten, allergenen of vervangers. In zo’n geval raden we je aan advies in te winnen bij een (medisch) deskundige.
 • Het is niet mogelijk om op verzoek recepten uit te geven (‘Ik zoek een recept voor product X’). Suggesties voor recepten nemen we graag mee ter inspiratie, maar we behouden ons het recht voor hier niets mee te doen.

Ik ben Meesterlijk member en heb een bakvraag ingestuurd. Krijg ik direct antwoord?

Wij zijn, helaas, niet 24/7 beschikbaar voor het beantwoorden van bakvragen. We doen ons best om je bakvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen, maar doen dat uiterlijk binnen vijf werkdagen. We nemen dan per e-mail contact met je op.

 

Tip: neem altijd eerst een kijkje in de uitgebreide bakvragenbibliotheek. Daar hebben we de meest gestelde bakvragen inclusief de antwoorden op een rij gezet. Deze worden ook continu aangevuld. Grote kans dat je daar al vindt wat je zoekt.

Ik heb een Meesterlijk membership betaald, maar geen bevestigingsmail ontvangen.

Check eerst even de map ‘Ongewenste mail’ in je mailbox. Zit de bevestigingsmail daar niet in? Neem voor de zekerheid contact op met onze collega’s van Abonnementenland via [email protected] of tel. 0251 25 79 24. Zij verzorgen voor ons de verwerking en afhandeling van Meesterlijke memberships en kunnen nagaan of je bestelling goed is ontvangen.

Kan ik mijn Meesterlijk membership annuleren?

Het herroepingsrecht is een recht dat Europese consumenten toestaat om binnen 14 dagen na de ingangsdatum hun contract te beëindigen. Omdat je de services van je Meesterlijk membership direct kunt gebruiken nadat je je hebt geregistreerd, bieden we geen herroepingsrecht. Wel kun je je Meesterlijk membership altijd opzeggen. Neem daarvoor contact op met onze partner Abonnementenland via [email protected] of tel. 0251 25 79 24.

Hoe zeg ik mijn Meesterlijk membership op?

Jammer dat je gaat! De betaling voor je Meesterlijk membership verloopt via onze partner Abonnementenland. Bij hen kun je ook je Meesterlijk membership opzeggen. Neem contact op via [email protected] of tel. 0251 25 79 24.

 

Je kunt ook zelf je abonnement opzeggen via www.aboland.nl. Daar heb je je abonneenummer voor nodig. Je abonneenummer staat in de bevestigings-e-mail die je hebt gekregen nadat je het membership hebt betaald. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij Abonnementenland.

 

Jaarabonnement
Het Meesterlijk membership neem je af voor minimaal één jaar (proef- en cadeauabonnementen uitgezonderd). Als je je membership maximaal vier weken voor het aflopen van het eerste jaar stopzet, loopt je membership aan het einde van dat jaar af.

 

Maandabonnement
Heb je je membership gedurende het eerste jaar niet (op tijd) opgezegd? Dan gaan we ervan uit dat je Meesterlijk member wilt blijven en word je membership automatisch omgezet in een maandabonnement à €5 per maand. Dit abonnement is per maand opzegbaar. Het abonnement loopt dan af aan het eind van die abonnementsmaand. Deze loopt vanaf de dag dat je het abonnement hebt afgesloten. Dat einddatum van je abonnement kan dus op iedere dag van de maand zijn (niet per kalendermaand).

Als ik mijn Meesterlijk membership halverwege het eerste jaar (of daarna halverwege de maand) opzeg, krijg ik dan geld terug?

Nee, als je halverwege een abonnementsperiode je abonnement stopzet, krijg je geen geld terug. Je houdt volledige toegang tot meesterlijkvanrobert.nl tot het einde van je abonnementsperiode.

Is het mogelijk om een Meesterlijk membership cadeau te geven?

Leuk dat je anderen blij wilt maken met onze masterclasses, Meesterlijke recepten, tips en bakinspiratie! Dat kan zeker, bestel hier een cadeau-abonnement.

Waar kan ik terecht met overige vragen over mijn Meesterlijke membership?

Onze partner Abonnementenland verzorgt de verwerking en afhandeling van Meesterlijke memberships. Voor vragen over je membership kun je contact opnemen via [email protected] of tel. 0251 25 79 24. Ook voor opzeggingen kun je bij hen terecht.

 

Heb je inhoudelijke vragen over je membership, bijvoorbeeld over recepten of artikelen? Neem dan contact op met de redactie via [email protected].

Ik wil inloggen, maar ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Met de volgende stappen maak je eenvoudig een nieuw wachtwoord aan:

 1. Klik op de knop ‘Inloggen’ in het hoofdmenu op meesterlijkvanrobert.nl.
 2. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’
 3. Vul het e-mailadres in waarmee je je account hebt aangemaakt en klik op de knop ‘Wachtwoord opvragen’.
 4. Je ontvangt nu een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Vergeet niet je spambox te controleren als je de e-mail niet kunt vinden in je inbox.

Ik ben Basismember/Meesterlijk member. Kan ik mijn account verwijderen?

Wij kunnen je account – en alle bijbehorende gebruikersgegevens – voor je verwijderen uit onze database. Stuur een e-mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Verwijder account’. Vergeet niet je gebruikersnaam en het bijbehorende e-mailadres te benoemen, en maak duidelijk dat je wil dat we je account verwijderen.

Abonnementen magazine

Hoe kan ik een abonnement op Meesterlijk magazine afsluiten?

Een abonnement op Meesterlijk magazine regel je makkelijk en snel via deze pagina: kies het abonnement naar keuze en vul het formulier in. Na de betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling en is je abonnement actief.

 

Wil je Meesterlijk magazine ontvangen én profiteren van het gemak van online masterclasses, recepten en baktips van Robèrt en zijn team? Kies dan voor ons combi-abonnement. Daarmee ontvang je zes keer per jaar Meesterlijk magazine en krijg je een jaar lang toegang tot alle content op meesterlijkvanrobert.nl. Meer informatie vind je op deze pagina.

Hoe vaak verschijnt Meesterlijk magazine per jaar?

Meesterlijk magazine verschijnt elke twee maanden, dus zes keer per jaar. Hieronder vind je een overzicht van de verschijningsdata in 2024.

 

 • Meesterlijk magazine #44: vrijdag 26 januari
 • Meesterlijk magazine #45: vrijdag 22 maart
 • Meesterlijk magazine #46: vrijdag 24 mei
 • Meesterlijk magazine #47: vrijdag 26 juli
 • Meesterlijk magazine #48: vrijdag 27 september
 • Meesterlijk magazine #49: vrijdag 22 november

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Jammer dat je gaat! De betaling voor je abonnement verloopt via onze partner Abonnementenland. Bij hen kun je ook je abonnement op Meesterlijk magazine opzeggen. Neem contact op via [email protected] of tel. 0251 25 79 24.

 

Je kunt ook zelf je abonnement opzeggen via www.aboland.nl. Daar heb je je abonneenummer voor nodig. Je abonneenummer staat op de adresdrager die bij het magazine zit als je het krijgt thuisgestuurd. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij Abonnementenland.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

De verzending van Meesterlijk magazine verloopt via onze partner Abonnementenland. Bij hen kun je ook een nieuw adres doorgeven. Neem contact op via [email protected] of tel. 0251 25 79 24.

 

Je kunt ook zelf je adres wijzigen via www.aboland.nl. Daar heb je je abonneenummer voor nodig. Je abonneenummer staat op de adresdrager die bij het magazine zit als je het krijgt thuisgestuurd. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij Abonnementenland.

Ik heb het laatste nummer van Meesterlijk magazine niet ontvangen. Wat nu?

Ai, dat is vervelend. Het zou kunnen dat de post vertraagd is, dat je abonnement is afgelopen of dat er iets is misgegaan. Neem contact op met onze collega’s van Abonnementenland via [email protected] of tel. 0251 25 79 24. Zij kunnen nagaan wat er aan de hand is en je eventueel een exemplaar naleveren.

Wanneer ontvang ik het eerste nummer van mijn abonnement?

Na het afsluiten van je abonnement ontvang je per e-mail een bestelbevestiging. Daar staat in welke editie je als eerste ontvangt. Hieronder vind je een overzicht van de verschijningsdata in 2024.

 

 • Meesterlijk magazine #44: vrijdag 26 januari
 • Meesterlijk magazine #45: vrijdag 22 maart
 • Meesterlijk magazine #46: vrijdag 24 mei
 • Meesterlijk magazine #47: vrijdag 26 juli
 • Meesterlijk magazine #48: vrijdag 27 september
 • Meesterlijk magazine #49: vrijdag 22 november

Ik woon niet in Nederland. Kan ik een abonnement nemen?

Wij leveren ook abonnementen in België, maar let op: i.v.m. hogere verzendkosten valt je abonnement wat duurder uit. Je betaalt dan €66,50 voor een jaarabonnement (i.p.v. €50).

 

Woon je niet in Nederland of België en wil je toch profiteren van recepten en nog veel meer bakinspiratie van Robèrt en zijn team? Kies dan voor een online membership.

Wordt mijn abonnement automatisch stopgezet?

Nee, je abonnement op Meesterlijk magazine wordt automatisch verlengd tegen de dan geldende tarieven, tenzij je minimaal 12 weken voor het einde van de abonnementsperiode opzegt bij Abonnementenland.

 

Een proefabonnement of cadeauabonnement loopt wel automatisch af.

Kan ik ook een los nummer kopen?

Jazeker, dat kan! Meesterlijk magazine is verkrijgbaar in onze winkel en bij geselecteerde filialen van Bruna, Primera, AKO, The Read Shop, Libris, Albert Heijn, Jumbo, Coop, Plus, Spar en Jan Linders. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Eerder verschenen nummers bestel je gemakkelijk via de webshop (zolang de voorraad strekt).

Overig

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Je kunt je eenvoudig afmelden voor onze Meesterlijke mailing door onderaan de nieuwsbrief te klikken op de melding ‘Klik hier om je uit te schrijven’.