HomeFAQ Feest Meesterlijk

FAQ Feest Meesterlijk

Tot wanneer kan ik Feest Meesterlijk bestellen?

Je kunt Feest Meesterlijk bestellen t/m 1 augustus 2023. Daarna sluit het bestelformulier en gaat het magazine naar de drukker.

Wanneer wordt Feest Meesterlijk bezorgd?

Feest Meesterlijk wordt bezorgd tussen 1 en 9 september 2023.

 

We gaan voor exclusiviteit en willen papierverspilling tegengaan, dus we laten precies het aantal magazines drukken dat er is besteld. De bestelperiode loopt t/m 1 augustus 2023. Daarna gaat het magazine zo snel mogelijk naar de drukker en vervolgens naar de post voor verzending.

Ik ben abonnee van Meesterlijk magazine en/of Meesterlijk member. Valt Feest Meesterlijk onder mijn abonnement?

Feest Meesterlijk is geen onderdeel van het reguliere abonnement op Meesterlijk magazine en/of het online Meesterlijk membership. Ook als abonnee of Meesterlijk member dien je Feest Meesterlijk apart te bestellen.

Ik heb geen bevestiging gehad. Is mijn bestelling wel gelukt?

Zodra de betaling is voltooid, ontvang je automatisch een e-mail met bevestiging van je bestelling op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Is het bedrag wel van je rekening afgeschreven, maar heb je geen bevestiging ontvangen, ook niet in je spambox? Mail ons op [email protected], dan kijken we even met je mee.

Kan ik een adreswijziging doorgeven voor de bezorging van Feest Meesterlijk?

Dit kan t/m uiterlijk vrijdag 11 augustus. Mail ons de gewenste adreswijziging op [email protected].

Waar is Feest Meesterlijk te koop?

Feest Meesterlijk is alleen te koop als pre-order via het bestelformulier op de website. We laten enkel drukken wat er wordt besteld, dus Feest Meesterlijk zal daarna niet verkrijgbaar zijn via andere verkoopkanalen.

Verzenden jullie Feest Meesterlijk ook naar het buitenland?

Feest Meesterlijk wordt uitsluitend verzonden binnen Nederland en België.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen binnen Nederland profiteer je t/m zondag 2 juli 2023 van gratis verzending. Bij bestellingen vanaf maandag 3 juli wordt €3,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

 

Voor verzendingen naar België wordt standaard €5,45 in rekening gebracht.

Ik wil Feest Meesterlijk bestellen als cadeau voor een ander. Hoe pak ik dat aan?

Goed idee! Vul bij het bestellen de naam en het adres van de ontvanger in. Diegene krijgt Feest Meesterlijk dan in september thuisbezorgd. Vul wel je eigen e-mailadres in, zo blijft het een verrassing voor de ontvanger.

 

Het is helaas niet mogelijk om Feest Meesterlijk te bezorgen in een cadeauverpakking of met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. In dat geval kun je bij het bestellen het best je eigen gegevens invullen. Dan kun je het magazine na ontvangst zelf inpakken als cadeau.

 

Nu al iets cadeau geven? Download deze speciale Feest Meesterlijk-cadeaubon.

Ik wil een zakelijke bestelling plaatsen. Kan dat?

Ja, dat kan! Vul bij bestellingen tot 50 exemplaren je bedrijfsnaam in bij het bestelformulier op de website. Meer exemplaren bestellen? Vraag naar de mogelijkheden via [email protected].

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn bestelling van Feest Meesterlijk?

Gaat het om een zakelijke bestelling tot 50 exemplaren, geplaatst via het bestelformulier op de website? De bestelbevestiging die je via e-mail krijgt toegestuurd, bevat alle factuurgegevens.

 

Heb je een grotere zakelijke bestelling geplaatst via [email protected]? Dan ontvang je via e-mail een factuur van je bestelling.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren tot 14 dagen nadat je hebt betaald. Stuur dan de bestelbevestiging door naar [email protected], met daarbij het verzoek om de bestelling te annuleren. Heb je de bestelbevestiging niet meer? Stuur dan de naam door waarmee je de bestelling hebt geplaatst, en het IBAN-nummer waarmee je de betaling hebt voldaan. We nemen je verzoek binnen maximaal 10 werkdagen in behandeling.

Wat houdt de winactie met golden tickets in?

Onder alle bestellers van Feest Meesterlijk verdelen we willekeurig 10 golden tickets. Wie in zijn exemplaar van Feest Meesterlijk zo’n golden ticket vindt, wint een ‘Feest Meesterlijk-demo’ van Robèrt voor 2 personen t.w.v. €250. Check de winactie en de algemene voorwaarden.

Hoe weet ik of ik een golden ticket heb gewonnen?

Als je in september in jouw exemplaar van Feest Meesterlijk een golden ticket vindt, ben je één van de 10 prijswinnaars. Volg de aanwijzingen op het golden ticket om je prijs te verzilveren.

Ik ben abonnee op het magazine. Staan er veel nieuwe recepten in of zijn het uitsluitend recepten uit eerdere nummers?

Feest Meesterlijk is een bundeling van Robèrts favoriete feestrecepten uit 40 nummers van Meesterlijk magazine, aangevuld met ruim 20 recepten die nog niet eerder in Meesterlijk magazine zijn verschenen.

Welke feestthema’s komen er aan bod in Feest Meesterlijk?

De feestrecepten zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

 

 1. Verjaardagstaarten
 2. Pasen
 3. Moederdag & Vaderdag
 4. Religieuze feesten
 5. Kinderfeest
 6. High tea
 7. Grands desserts
 8. Borrelhappen
 9. Glutenvrij feest
 10. Decemberfeesten
 11. The day after

Kan Robèrt mijn exemplaar van Feest Meesterlijk signeren?

Dat is helaas niet mogelijk, Feest Meesterlijk wordt rechtstreeks vanuit de drukker bij je thuisbezorgd. Mocht je ooit in de buurt zijn van onze bakkerij in Oisterwijk en daar Robèrt tegen het lijf lopen, is hij natuurlijk bereid om Feest Meesterlijk voor je te signeren.

Kan ik Feest Meesterlijk retour sturen?

Het is niet mogelijk om Feest Meesterlijk te retourneren. Ben je niet tevreden? Mail ons op [email protected].

Ik heb een andere vraag over (mijn bestelling van) Feest Meesterlijk. Waar kan ik terecht?

Mail ons op [email protected]. We helpen je graag!